Claudia Hermans
  
schoonheidsspecialiste

Huidverbetering -> Schoonheidsbehandelingen

Bij uw eerste bezoek aan onze salon wordt desgewenst gestart met een (schriftelijke-)intake. En als Dermalogica skin therapist beschikken wij over Face Mapping, een unieke methode om uw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Wij kunnen u een advies op maat geven hoe u de huid moet verzorgen.

Afhankelijk van de bevindingen van de schoonheidsspecialiste wordt naar aanleiding hiervan een persoonlijk huidverbeteringsprogramma opgesteld. Eén van de onderdelen van het programma is de productkeuze binnen het assortiment van Dermalogica. 

Behandelingen zijn er in verschillende soorten en maten, intensiviteit en tijdsduur. Dermalogica heeft geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt aanpast aan wat de huid op dat moment nodig heeft met behulp van de Face Mapping zone-by-zone huidanalyse.

Om u toch een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden volgt hieronder
een overzicht:

 • Dermalogica Face gezichtbehandeling van 45 minuten
  Professionele reiniging, Face Mapping zone-by-zone huidanalyse, exfoliëren (peeling), onzuiverheden verwijderen, masker, touch therapy (massage), hydrateren en zonbescherming.

  Tijdens de behandeling worden speciale producten en behandelmethodes gebruikt
  die gericht zijn op specifieke problemen van de huid.

 • Uitgebreide Dermalogica Face gezichtbehandeling van 60 minuten
  zoals hierboven beschreven, met onder andere een dubbele reiniging en verdere uitbreidingen.

 • Age Smart behandeling van 75 minuten
  Intensieve herstellende behandeling voor een huid met tekenen van voortijdige veroudering
  Een exfoliatie door middel van vitamines en hydroxyzuren, een massage die spanningen van de gezichtsspieren opheft en de huid weer energie geeft en een masker. Bij uitstek een behandeling voor een voortijdig verouderende huid en een droge of vermoeide huid. De huid is na afloop zichtbaar steviger, gladder en ziet er fris uit.

 • BioSurface Peel
  Wij geloven dat een chemische peeling moet samenwerken met de huid in plaats van deze tegen te werken. Daarom ontwikkelde Dermalogica de nieuwe ‘Professional Expert Strength BioSurface Peel’, ’s werelds meest innovatieve peeling voor de hoogst opgeleide huidexperts. De krachtige unieke multi-fase aanpak bestrijdt fijne lijntjes, hyperpigmentatie en onzuiverheden om de gezondheid van de huid een nieuwe dimensie te geven.

  Geen littekens. Geen hersteltijd

 • MicroZone behandeling van 20 minuten
  Zone behandeling
  Professionele dubbele reiniging, Face Mapping zone-by-zone huidanalyse. Daarna
  wordt er een specifiek huidprobleem/zone aangepakt. Bijvoorbeeld de lippen of wangen of voorhoofd of een algehele exfoliatie. Perfect voor de klant met weinig tijd of voor een kennismaking.

 • CleanStart behandeling voor Jong-Volwassenen
  Tijdens deze behandelingen speciaal gericht op jongeren worden uitsluitend producten gebruikt uit de Clean Start serie van Dermalogica. Deze productlijn is speciaal ontwikkeld voor deze groep van de bevolking.